Asijský víkend 8. až 10. prosince 2017

Vybrali jsme nejzajímavější masové i vegetariánské pokrmy ze čtyř gastronomických velikánů Asie.
O skutečnou autenticitu se postará Phong, náš kuchař vietnamského původu. 

 

ASIJSKÝ VÍKEND

8. až 10.12.2017

 

VIETNAM

Bún bò Nam Bô
Rýžové nudle s hovězím masem, zeleninou, bylinkami a omáčkou
179 Kč

Bánh xèo
 Placka z rýžové mouky, kokosového mléka a kurkumy, plněná krevetami, zeleninou a chilli omáčkou
219 Kč

Nem cuôn
Letní rolky s kuřecím masem, křupavou zeleninou, cibulkou a omáčkou
139 Kč

 

THAJSKO

Tom kha kai
Kuřecí polévka s galangalem a kokosovým mlékem
89 Kč

Pad Thai / VEGAN

Thajský národní pokrm ve variantě s tofu s citronovými rýžovými nudlemi a tamarindovou pastou
179 Kč

 

CHINA

Pekingská kachna
Tradiční pekingská specialita s kořením pěti vůní, plackami a omáčkou hoisin
259 Kč

Kuřecí Sečuán
Směs s rýžovým vínem, sečuánským pepřem, arašídovým olejem a jasmínovou rýží
199 Kč

 

JAPONSKO

Hovězí WOK
Hovězí kousky s nudlemi udon, hříbky enoki, fazolemi edamame a salátem pak choi
249 Kč

MAKI rolky s ovocem
Variace ovocného SUSHI s kokosovou rýží, mátou a mango omáčkou
109 Kč