Polední menu 17. 2 - 23. 2. 2020

Pondělí 17. 2. 2020

Polévka

  • Celerový krém s jablky a slunečnicovými semínky

Hlavní jídlo

  • Steak z vepřové kotlety ,,Duroc" , pečené grenaille, rajčatová salsa 159
  • Bourguignon z uzeného tempehu, jasmínová rýže 139

Týdenní specialita

  • Jehněčí ragů na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborové pyré 249

Úterý 18. 2. 2020

Polévka

  • Mexická fazolová

Hlavní jídlo

  • Kuřecí curry se zeleninou, jasmínová rýže 159
  • Sumeček africký, tabouleh salát 159

Týdenní specialita

  • Jehněčí ragů na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborové pyré 249

Středa 19. 2. 2020

Polévka

  • Žampionová

Hlavní jídlo

  • Asijský masový karbenátek, wasabi pyré, salát 155
  • Celozrnné špagety ,,Carbonara" s uzeným tempehem a sýrem Grana padano 145

Týdenní specialita

  • Jehněčí ragů na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborové pyré 249

Čtvrtek 20. 2. 2020

Polévka

  • Hovězí vývar se zeleninou a tarhoňou

Hlavní jídlo

  • Krůtí prsa v jogurtové chilli marinádě, pepřová omáčka, jasmínová rýže 159
  • Zeleninový karbenátek s tofu, rajčatové pyré, coleslaw z červeného zelí 139

Týdenní specialita

  • Jehněčí ragů na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborové pyré 249

Pátek 21. 2. 2020

Polévka

  • Květáková s lískovými oříšky

Hlavní jídlo

  • Kuřecí stehenní gyros, pečené brambory, tzatziky 159
  • Tofu s cibulí, česnekem a hlívou ústřičnou, celerové bramboráčky 139

Týdenní specialita

  • Jehněčí ragů na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborové pyré 249